Werken bij ODMH


Een baan bij ons

Wil jij een baan die er toe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.

Werken bij ons betekent werken in een jonge en ambitieuze organisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken.

Werken bij de ODMH

Collega's vertellen

Timo, geluidsadviseur

“Ik kwam hier binnen zonder kennis van geluid. Ik voldeed niet aan de vereiste vooropleiding en ik ben toch aangenomen. Dat zegt iets over de flexibiliteit van de ODMH.”

Jimmy, toezichthouder bouw- en woningtoezicht

Het leuke van mijn werk als toezichthouder bouw is dat het zo’n brede functie is. Van het geven van advies tot controleren of er veilig en volgens de verstrekte vergunning wordt gewerkt. Is dit niet het geval, dan ga ik hierover met het bedrijf of de persoon die de vergunning heeft aangevraagd in gesprek en geef ik advies over de aanpassingen die nodig zijn.

Erwin, vergunningverlener bouw- en woningtoezicht

Sinds een jaar werk ik als vergunningverlener bij ODMH en dat bevalt heel goed. Als vergunningverlener beoordeel ik concepten en aanvragen voor een omgevingsvergunning van inwoners, bedrijven en van de gemeenten zelf.

Falco, toezichthouder bedrijven

"Heel gek maar ik had tijdens mijn studie Forensisch Onderzoek nooit gedacht dat ik ooit als toezichthouder bij een omgevingsdienst zou gaan werken. Deze functie kwam toevallig op mijn pad. Bij ODMH kreeg ik de kans om het vak te leren".

Arjan, systeembeheerder

"De ODMH verkoopt niets. Mijn collega’s zijn mijn klanten. Ik zorg ervoor dat de systemen goed werken zodat zij op hun beurt hun werk kunnen doen. Dat is mijn taak en daar word ik blij van."

Kim, adviseur Duurzaamheid

Ik ben een soort ‘duurzaamheidsregisseur’. Is een initiatief heel succesvol geweest bij een gemeente? Dan deel ik die kennis met andere gemeenten zodat zij er ook baat bij hebben. Ik vind het leuk dat ik zo kan zorgen dat niet iedereen hetzelfde wiel hoeft uit te vinden.