Bouwen en wonen


Namens onze regiogemeenten houden wij toezicht op bouwactiviteiten. Tijdens de bouw controleren wij of er volgens de vergunning gebouwd wordt en of de kwaliteit van het bouwen voldoende is. Ook houden we  toezicht  op de kwaliteit van bestaande bebouwing en monumenten.

Tevens adviseren wij onze regiogemeenten over het gebruik en saneren van asbest. We houden toezicht op de verwijdering van asbest uit gebouwen, zodat er geen risico’s voor de omgeving ontstaan.

Beperkte openstelling ODMH Frontoffice in de zomerperiode

De ODMH verzorgt voor uw gemeente de taken op het gebied van bouw- en woningtoezicht. Eén van de taken is dat de ODMH Frontoffice het eerste aanspreekpunt is bij vragen over bouwen, slopen en andere vragen die over de bebouwde omgeving gaan.

De ODMH Frontoffice is via de telefoon 5 dagen per week bereikbaar. In de komende zomerperiode zal de telefonische bereikbaarheid tijdelijk beperkt worden.

In de periode van 3 t/m 23 augustus (week 32, 33 en 34) is de ODMH Frontoffice op maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar.  Per mail blijft de ODMH Frontoffice de hele week bereikbaar.

Telefonisch is de ODMH Frontoffice bereikbaar op nummer: 088 - 54 50 001

Per mail is de ODMH Frontoffice bereikbaar via: frontofficeBWT@odmh.nl

Door deze tijdelijke aanpassing kan de ODMH Frontoffice ook in de zomerperiode de service garanderen die u van ons gewend bent.

Contact

Heeft u een vraag voor de afdeling Bouw- en Woningtoezicht vul dan dit formulier in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088 54 50 001.