Stage- of afstudeerplek


Wij verwelkomen in onze organisatie graag gemotiveerde stagiairs en afstudeerders!

Jóu willen we laten kennismaken met ons brede werkveld. Wíj horen graag hoe jij met jouw frisse blik tegen zaken aankijkt. Wij nemen onze stagiairs en afstudeerders, als tijdelijke collega, meteen serieus. Ieder persoon neemt zijn of haar eigen kennis, vaardigheden en (studie)ervaring mee.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Onder begeleiding van een enthousiaste professional doe je kennis en ervaring op in de praktijk. Stagiairs geven aan dat ze het waarderen dat ze met enthousiaste collega’s mogen meelopen in ons veelzijdige werkgebied. In het kader op deze pagina lees je over de ervaringen van oud-stagiair Talitha.

Actuele mogelijkheden

Met regelmaat dienen zich in onze organisatie interessante stageplekken aan op diverse opleidingsniveaus. Je kan daarom altijd een open sollicitatie sturen naar: solliciteren@odmh.nl. Vermeld in je reactie waarom jij graag een stage- of afstudeerplek bij de ODMH wilt. Geef ook aan welke opleiding je volgt en beschrijf duidelijk je doel en/of verwachtingen.

We raden je aan onze vacatures in de gaten te houden voor ons actuele aanbod van stageplekken.

Of heb je een vraag? Mail deze dan naar: solliciteren@odmh.nl.

Wij willen jouw komst goed voorbereiden. Laat ons daarom bij elke sollicitatie weten voor welke periode en soort stage of afstudeeropdracht jij een plek zoekt!


Ervaring stagiair Handhaving Milieu

Talitha "Naast je vakgebied, kan je nog veel meer leren".

"Van stagiairs die mij zijn voorgegaan, hoorde ik dat de ODMH een “toffe werkplek” is. Ik zit in de tweede klas van MBO4 Plus en in dat jaar moet je stage lopen. Nadat ik de positieve geluiden hoorde over de ODMH , wist ik dat ik graag bij deze organisatie werkervaring op wilde doen".

Meer lezen over Talitha's stage (pdf, 330 kB)