Wat bieden wij jou?


Een werkplek in een professionele omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei. Je kan rekenen op goede begeleiding en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

De ODMH volgt de CAO Samenwerking Gemeentelijke Organisaties (CAO SGO). De ODMH heeft een modern arbeidsvoorwaardenpakket. Zo hebben we een Individueel Keuze Budget (IKB).

Onze pensioenregeling is bij het Pensioenfonds ABP ondergebracht. Je kan gebruik maken van collectieve ziektekostenregelingen en hebt recht op gedeeltelijke doorbetaling bij ouderschapsverlof.

De hoogte van je salaris hangt af van je functie, opleidingsniveau leeftijd en werkervaring. Voor het bepalen van je salaris maken we gebruik van salarisschalen die zijn opgenomen in de CAO SGO. Als het past bij jouw functie, krijg je een telefoon en een ipad.

Vragen?

Heb je een vraag over onze arbeidsvoorwaarden?
Neem dan contact op met een van onze HR-adviseurs via 088 54 50 000.

Jouw ontwikkeling

Wij creëren de voorwaarden, waarmee jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontplooien.

De ODMH kent complexe vraagstukken op het gebied van leefomgeving. Vraagstukken die jij wilt oplossen samen met je collega’s! Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf optimaal in kunt zetten voor onze regio. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling.

Samen met je leidinggevende, en voor zover het past bij je taken, jouw wensen en talenten, heb ruimte jezelf te specialiseren en/of te verbreden. Je kunt hier zelf invloed op uit oefenen, bijvoorbeeld door een opleiding aan te vragen die aansluit op jouw werk en op persoonlijke drijfveren. Of je initieert activiteiten, zoals het organiseren van een voorlichtingsbijeenkomst of gastcollege.

We waarderen ontwikkelingsgerichtheid en eigen initiatief van onze medewerkers. Zo zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plaats voor de regio Midden-Holland werkt. De ODMH is een krachtige en toonaangevende omgevingsdienst die zich verder ontwikkelt tot een gebiedsautoriteit in het Groene Hart. Wij bieden jou een plek om hier met jouw deskundigheid en je klant- en doelgerichtheid aan bij te dragen.

Flexibel werken

Fulltime werken is bij ons 36 uur. We gaan soepel om met het invullen van je werktijden. Ben jij een vroege vogel, of wil je de kinderen eerst naar school brengen? Geen probleem, bij ons kun je flexibel werken waar en wanneer jij dat wilt.

IKB

De hoogte van het IKB bedraagt 17,05% van je salaris en geeft jou de mogelijkheid je eigen keuzes te maken, passend bij jouw wensen, doelen en levensfasen. Je kunt het budget bijvoorbeeld inzetten voor: het kopen van extra verlof, extra inkomen door uitbetaling, voordelig een nieuwe fiets aanschaffen of voor een voordelig sportabonnement bij Living Well in Gouda.

Activiteiten

Naast samen werken, vinden we het ook van belang samen activiteiten te ondernemen. Daarom zijn er zijn regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig kerstfeest met een origineel thema. We hebben een actieve personeelsvereniging.