Werken bij ODMH


Werken bij de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) betekent werken in een jonge en ambitieuze overheidsorganisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een breed takenpakket waar groei in zit.

Door te werken bij de ODMH draag je bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving in de regio Midden-Holland.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Neem voor informatie contact op met de afdeling Bedrijfsvoering/P&O, telefoonnummer 088 54 50 380.

Stuur je brief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae aan onderstaand adres.

Omgevingsdienst Midden-Holland
t.a.v. afdeling Personeel & Organisatie
Postbus 45
2800 AA Gouda

Of mail naar solliciteren@odmh.nl

Stage

Wij hebben regelmatig ruimte voor stagiairs die een milieuopleiding volgen. Wij denken aan gemotiveerde zelfstandige studenten die met hun inzet en ideeën willen bijdragen aan onze leefomgeving. Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om werkervaring op te doen en de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.

Tijdens je stage word je begeleid door professionele collega’s die je graag ondersteunen met hun kennis en ervaring. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij de ODMH?
Stuur dan je mail naar solliciteren@odmh.nl met daarin de reden waarom je juist bij de ODMH stage wil lopen en de periode. Geef aan welke opleiding je volgt en beschrijf duidelijk je doel en/of verwachtingen van de stage.

Arbeidsvoorwaarden

De ODMH valt onder de cao voor de sector Gemeenten. Deze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAR-UWO.

Bij een volledige dienstbetrekking kennen wij een gemiddelde werkweek van 36 uur. Verder biedt onze organisatie uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling bij het Pensioenfonds ABP, een collectieve ziektekostenregeling, flexibele werktijden, een goede reiskostenregeling en mogelijkheid tot ouderschapsverlof.

IKB

Verder kent de ODMH het Individueel Keuze Budget (IKB). U heeft hierdoor  meer zeggenschap over uw geld en u kunt keuzes maken die passen bij uw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering worden niet meer in mei en december uitgekeerd, maar zijn onderdeel van het IKB.

De hoogte van het IKB is 16,8% van uw salaris en salaristoelagen.  U kunt dit budget, op ieder gewenst moment, laten uitbetalen of inzetten voor kopen van extra verlof, financieren van een opleiding, uitruilen van woon-werkverkeer, aanschaf van een fiets, betaling van vakbondscontributie of een voordelig sportabonnement bij Sportschool Living Well.

Inhuurdesk

De inhuur van externen gaat bij de ODMH via een digitale marktplaats: de inhuurdesk ODMH. Via www.inhuurdeskodmh.nl bieden wij zelfstandige professionals en leveranciers de mogelijkheid mee te dingen naar tijdelijke inhuuropdrachten.