Werken bij ODMH


Een baan bij ons

Wil jij een baan die er toe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.

Werken bij ons betekent werken in een jonge en ambitieuze organisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en -werkplekken.

Stefan Scholtes_verkleind

Stefan, toezichthouder Zwemwater

"Zwembaden op veiligheid en hygiëne controleren. Dat doe ik als toezichthouder zwemwater. In de zomer doe ik dat ook voor officiële buiten zwemlocaties in Zuid-Holland. Het leukste aan mijn werk vind ik om met zwembaden mee te denken hoe ze zaken kunnen verbeteren."

Miranda Meijer BWT_verkleind

Miranda, handhaver Bouw- en woningtoezicht

"Ik vind het echt leuk om te leren en dat wat ik heb geleerd direct in mijn functie toe te passen. Alle mogelijkheden hiervoor grijp ik dan ook met beide handen aan. Daarom past ODMH mij als een warme deken."

Michel Dijverman_verkleind

Michel, vergunningverlener BWT

"Mijn werk kan ik met mijn passie combineren. Want er zijn dagen waarop ik de controles vanuit het vliegtuig mag doen. Niet gek als je bedenkt dat ik ooit piloot wilde worden en ook een aantal jaren binnen de luchtvaartsector heb gewerkt. Echt gaaf dat ik zo mijn werk met mijn passie kan combineren."

Marlies van Bergen 9935

Marlies, teamleider ROM, Ecologie en Veiligheid

"Ik voldeed niet aan het profiel en toch werd ik aangenomen. ODMH wilde het met mij wel proberen. Samen hebben we toen een plan gemaakt hoe ik zo snel als mogelijk het vak kon leren. Ik vond het heel gaaf dat ODMH mij die kans bood."

Bert Vringer_verkleind

Bert, jurist BWT

"Toen er een vacature bij ODMH voorbij kwam heb ik direct gesolliciteerd. Er werd hier niet moeilijk gedaan over het feit dat ik wat ouder ben. ODMH triggert mij om mijn werk niet op de automatisch piloot te doen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier nog veel kan toevoegen. Dat vind ik fantastisch!"

Jeanet Mellema_verkleind

Jeanet, coordinator Bodem en Archeologie

"Omdat ik hier met veel zaken kan meedenken voel ik me continu uitgedaagd en geprikkeld. En heel eerlijk? Ik vind het echt leuk dat mijn mening telt en ik kan bijdragen aan de organisatie. Daardoor voel ik me écht gewaardeerd en voel ik me bij ODMH als een vis in het water."