Werken bij ODMH


Een baan bij ons

Wil jij een baan die er toe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.

Werken bij ons betekent werken in een jonge en ambitieuze organisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken.

Stefan, toezichthouder Zwemwater

"Zwembaden op veiligheid en hygiëne controleren. Dat doe ik als toezichthouder zwemwater. In de zomer doe ik dat ook voor officiële buiten zwemlocaties in Zuid-Holland. Het leukste aan mijn werk vind ik om met zwembaden mee te denken hoe ze zaken kunnen verbeteren."

Maaike, handhavingsjurist

"Het leuke aan mijn werk is dat ik voor meerdere gemeenten tegelijk werk. Mijn werk is dus nooit eentonig. Het wisselt qua gebied van stedelijk tot landelijk, qua opdrachtgever en ook inhoudelijk. Van monumentenzorg tot permanente bewoning van recreatiewoningen."

Kim, adviseur Duurzaamheid

"In mijn rol moet ik een verhaal enthousiast over de bühne brengen. Als ik zelf niet enthousiast ben over duurzaamheid, hoe kan ik dan van bewoners verwachten dat ze dat worden? De kunst is dan om de juiste tools te bieden zodat anderen zelfstandig aan de slag kunnen."

Marlies, teamleider ROM, Ecologie en Veiligheid

"Ik voldeed niet aan het profiel en toch werd ik aangenomen. ODMH wilde het met mij wel proberen. Samen hebben we toen een plan gemaakt hoe ik zo snel als mogelijk het vak kon leren. Ik vond het heel gaaf dat ODMH mij die kans bood."

Miranda, handhaver Bouw- en woningtoezicht

"Ik vind het echt leuk om te leren en dat wat ik heb geleerd direct in mijn functie toe te passen. Alle mogelijkheden hiervoor grijp ik dan ook met beide handen aan. Daarom past ODMH mij als een warme deken."

Michel, vergunningverlener BWT

"Mijn werk kan ik met mijn passie combineren. Want er zijn dagen waarop ik de controles vanuit het vliegtuig mag doen. Niet gek als je bedenkt dat ik ooit piloot wilde worden en ook een aantal jaren binnen de luchtvaartsector heb gewerkt. Echt gaaf dat ik zo mijn werk met mijn passie kan combineren."