Bereikbaarheid Omgevingsdienst Midden-Holland

Gepubliceerd op 21 oktober 2020

Landelijk treft de overheid steeds maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De ODMH (Omgevingsdienst Midden-Holland) volgt deze maatregelen en past daarom de dienstverlening aan.  Vanzelfsprekend blijven wij online en telefonisch bereikbaar voor u.

In het kort:

  • Wij blijven online en telefonische bereikbaar voor u .
  • Afspraken op kantoor en op locatie vervallen. Crises- en calamiteitenmedewerkers en toezichthouders (nieuw)bouw gaan uiteraard wel op locatie.
  • Na risicomelding bij een milieuoverlastmelding komen medewerkers wel op locatie. Hier informeren wij u over.

Telefoonnummers:

Het telefoonnummer 088 – 54 50 001 van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht is momenteel buiten werking. U kunt de afdeling Bouw- en Woningtoezicht op twee manieren bereiken:

  • Via dit online formulier. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Via ons algemene nummer 088 – 54 50 000, optie 1. Wij verbinden u door met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht. Het kan zijn dat de medewerker niet direct beschikbaar is. In dat geval belt de medewerker u zo spoedig mogelijk terug.

Meldingen van milieuoverlast door bedrijven kunt u 24 uur per dag melden via  088 – 83 33 555 of via het meldingsformulier.

Op de hoogte van het coronanieuws in de regio?

Voor het laatste nieuws over het coronavirus in de regio Midden-Holland volgt u de veiligheidsregio via https://www.hollandsmiddenveilig.nl/. Daar leest u ook over (aanpassingen van) de noodverordening.