Bereikbaarheid Omgevingsdienst Midden-Holland

Gepubliceerd op 14 mei 2020

Laatst bijgewerkt: 19 mei 08.00 uur Landelijk treft de overheid steeds maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De ODMH volgt deze maatregelen en past daarom de dienstverlening aan.  Vanzelfsprekend blijven wij bereikbaar voor inwoners en ondernemers.

Wij zijn uitsluitend online en telefonisch bereikbaar, met uitzondering van de crisis- en calamiteitenorganisatie en toezichthouders (nieuw-)bouw. Het kan zijn dat het antwoord op uw vraag iets langer duurt dan gebruikelijk.

In het kort:

  • De standaard online en telefonische bereikbaarheid van alle medewerkers blijft van kracht.
  • Afspraken op kantoor en op locatie vervallen. Had u een afspraak? Uw contactpersoon informeert u persoonlijk.
  • Bij een milieuoverlastmelding vindt inzet op locatie alleen plaats na risicobeoordeling. Bij een melding wordt u hierover geïnformeerd.

Telefoonnummers:

Voor algemene vragen kunt u bellen met 088 – 54 50 000 of online via info@odmh.nl uw vraag stellen. Wij helpen u graag!

Momenteel is het telefoonnummer van de frontoffice BWT, 088 54 50 001, buiten gebruik. Heeft u een vraag voor de afdeling Bouw- en Woningtoezicht vul dan dit formulier in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag/melding die niet kan wachten, dan kunt u bellen met het ons algemene nummer, 088 54 50 000. Wij zullen u dan doorverbinden met een medewerker van de frontoffice BWT. Het kan zijn dat die medewerker niet direct beschikbaar is. In dat geval belt de medewerker u zo spoedig mogelijk terug.

Meldingen van milieuoverlast door bedrijven kunt u 24 uur per dag: 0888 333 555 of via het meldingsformulier.

Op de hoogte van het coronanieuws in de regio?

Voor het laatste nieuws over het coronavirus in de regio Midden-Holland volgt u de veiligheidsregio via https://www.hollandsmiddenveilig.nl/. Daar leest u ook over (aanpassingen van) de noodverordening.