Bereikbaarheid Omgevingsdienst Midden-Holland

Gepubliceerd op 21 april 2021

Landelijk treft de overheid steeds maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De ODMH volgt deze maatregelen en past daarom de dienstverlening aan.  Vanzelfsprekend blijven wij online en telefonisch bereikbaar voor u.

In het kort:

  • Wij blijven online en telefonische bereikbaar voor u .
  • Afspraken op kantoor en op locatie vervallen. Crises- en calamiteitenmedewerkers en toezichthouders (nieuw)bouw gaan uiteraard wel op locatie.
  • Na risicomelding bij een milieuoverlastmelding komen medewerkers wel op locatie. Hier informeren wij u over.

Telefoonnummers:

Het telefoonnummer 088 – 54 50 001 van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht is momenteel buiten werking. U kunt de afdeling Bouw- en Woningtoezicht op twee manieren bereiken:

  • Via dit online formulier. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Via ons algemene nummer 088 – 54 50 000, optie 1. Wij verbinden u door met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht. Het kan zijn dat de medewerker niet direct beschikbaar is. In dat geval belt de medewerker u zo spoedig mogelijk terug.

Meldingen van milieuoverlast door bedrijven kunt u 24 uur per dag melden via  088 – 83 33 555 of via het meldingsformulier.

Op de hoogte van het coronanieuws in de regio?

Voor het laatste nieuws over het coronavirus in de regio Midden-Holland volgt u de veiligheidsregio via https://www.hollandsmiddenveilig.nl/. Daar leest u ook over (aanpassingen van) de noodverordening.