Corperate story


De ODMH is een snel groeiende innovatieve overheidsorganisatie. Binnen de ODMH zetten ruim tweehonderd medewerkers zich dagelijks in voor een veilige, gezonde en duurzame regio.

Wij willen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken. Daarom werken bij ons ondernemende experts met verstand van zaken, die gewoon goed werk leveren. Naast goed werk hechten we ook veel waarde aan een werkomgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen, elkaar helpen en hun ambities kunnen realiseren. Hiervoor biedt ODMH hen de flexibiliteit en faciliteiten die zij nodig hebben.

Kerntaken

Onze kerntaken bestaan uit vergunningverlening, toezicht en handhaving. Ook geven we advies aan inwoners en bedrijven over de mogelijkheden voor duurzaamheid. Daarnaast voeren we namens een groot aantal gemeenten in de regio en de provincie Zuid-Holland taken uit op het gebied van milieu en bouw en woningtoezicht . Naast bovenstaande werkzaamheden controleren we voor heel de regio de kwaliteit van het zwemwater. Zo zorgen we ervoor dat jij weet of de kwaliteit van het zwemwater bij jou in de buurt in orde is.

Werken bij ons betekent werken in een moderne organisatie met professionele collega’s, korte lijnen en een informele sfeer. Je vindt ons werkelijk op een ‘toplocatie’, dicht bij het openbaar vervoer en de snelweg en midden in het prachtige ‘Groene Hart’.