Zon op Bedrijventerreinen Gouda


Zonnepanelen kunnen een goede investering zijn. Ze bieden in veel gevallen financieel voordeel, maar hebben ook op andere vlakken meerwaarde. Denk aan uitstraling en imago, en aan een labelsprong van uw bedrijfspand. Maar hoeveel en welke zonnepanelen schaft u aan? Waar? En welke subsidies zijn er? In het traject ‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ wordt u van a tot z begeleid.

‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ is een initiatief van Duurzaamheidsplatform Gouda, gemeente Gouda, Gouda Onderneemt en ODMH. Gezamenlijk hebben ze subsidie aangevraagd én gekregen om ondernemers actief te ondersteunen bij het realiseren van zonnepanelen op hun bedrijfsdaken. Het traject is speciaal opgezet voor de bedrijventerreinen Kromme Gouwe, Gouwespoor en Nieuwe Park, maar ook andere Goudse bedrijven kunnen deelnemen. Parkmanager Ron Verhage (Parktrust) of zijn collega Raissa Kopenol komt komende periode bij u langs om de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw bedrijfspand te bespreken.

Als deelnemer wordt u actief ondersteund in alle fasen: inventarisatie van uw specifieke situatie (inclusief subsidieaanvraag), inkoop bij een partij naar keuze (inclusief organisatie van een eventuele collectieve aanbesteding) en de uiteindelijke realisatie.

Meer weten/deelnemen?