Informatiebijeenkomst verduurzaming VvE's


Datum
Plaats in agenda
Tijd
vanaf 19:30
Locatie
Gemeentehuis Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1 in Alphen aan den Rijn
Doelgroep

Bestuurders en beheerders van Verenigingen van Eigenaren in Alphen aan den Rijn.

Omschrijving

Gemeente Alphen aan den Rijn nodigt de bestuurders en de beheerders van Verenigingen van Eigenaren (VvE)  uit voor de informatiebijeenkomst over verduurzaming van hun woningen.
Deze bijeenkomst vormt het startschot van een project voor verduurzaming van woningen/appartementen die horen bij een VvE. VvE’s kunnen een energiescan laten uitvoeren en begeleiding krijgen bij het besluitvormingsproces om duurzame maatregelen te nemen.

Meer informatie

Waarom een energiescan?

Een duurzame woning betekent een lagere energierekening en meer wooncomfort. Bovendien is een lager energieverbruik beter voor het milieu. Om VvE’s te helpen verduurzamen biedt de gemeente Alphen aan den Rijn VvE’s een gratis energiescan aan. Een deskundig adviseur komt langs en geeft een energie advies voor het hele gebouw van uw VvE . Deze energieadviseur kan u ook helpen bij het nemen van beslissingen voor duurzame maatregelen.

Voor wie?

De energiescan is bedoeld voor VvE’s in Alphen aan den Rijn met tenminste 10 appartementen/woningen. In eerste instantie kunnen maximaal 10 VvE’s gebruik maken van een gratis scan. Aanmelden voor de energiescans kan op de informatieavond. Aanmeldingen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst.

Aanmelden

Bestuurders en beheerder van VvE's kunnen zich aanmelden via duurzaamheidsloket@alphenaandenrijn.nl onder vermelding van 'informatieavond VvE's'.