Online bijeenkomst over wie gaat er op waterstof rijden en hoe organiseren wij dat?


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:00 tot
Locatie
Webinar
Doelgroep

Geïnteresseerde ondernemers die meer willen weten over het opwekken van groene stroom, de productie van groene waterstof en het toepassen ervan voor transportdoeleinden.

Omschrijving

Tijdens de online bijeenkomst worden de plannen en concrete vervolgstappen van het initiatief toegelicht. Dit gebeurt in een live panelgesprek tussen 5 deelnemers. Het panel bestaat o.a. uit een vertegenwoordiger van de A12-corridor, een vertegenwoordiger van een transportbedrijf en een tankstation-houder. Yolanda Ledoux leidt het panelgesprek. In verschillende video’s delen reeds aangesloten bedrijven hun waterstofambities. Het is mogelijk digitaal uw vragen te stellen. Het panel probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

De nadruk ligt bij het webinar op de vraagkant van de waterstofketen, met name wie gaan er op H2 rijden en hoe organiseren we dat?

Meer informatie
Aanmelden

Wilt u meer weten over het waterstofinitiatief? Heeft u interesse aan te sluiten bij het consortium? Meld u dan aan voor de online bijeenkomst op maandag 21 september. Stuur een e-mail naar: communicatie@greenspread.nl en vermeld hierin uw naam en organisatie. U ontvangt minimaal 24 uur voor het event een e-mail met de link naar de webinar.