Duurzame netwerkborrel_Thema: energiecoaches


Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Bibliotheek Rijn & Venen, Aarplein 5 in Alphen aan den Rijn
Doelgroep

Geïnteresseerden (inwoners, ondernemers en verenigingen in Alphen aan den Rijn)  in energiebesparing in huis.

Omschrijving

Bent u geïnteresseerd in energiebesparing in huis? Wilt u meer weten over de energiecoaches die energiecoöperatie Energiek Alphen opleidt in gemeente Alphen aan den Rijn? Kom dan op donderdag 20 februari tussen 16:00 en 18:00 naar de Duurzame Netwerkborrel!

Meer informatie

De duurzame netwerkborrel is een gratis evenement, georganiseerd door de partners van Duurzaam Alphen. Het is bedoeld voor inwoners, ondernemers en verenigingen in Alphen aan den Rijn, die zich inzetten voor duurzaamheid. Zij kunnen tijdens de borrel met elkaar kennismaken en elkaar inspireren. Deze keer geeft energiecoöperatie Energiek Alphen een presentatie over de energiecoaches. De energiecoaches helpen inwoners in gemeente Alphen aan den Rijn met het verduurzamen van hun woning. Zij kunnen huiseigenaren onder andere ondersteunen bij het in kaart brengen van interessante verduurzamingsmaatregelen, en het aanvragen van offertes en subsidies.

Aanmelden

Niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Bijzonderheden

Heeft u interesse om energiecoach te worden? Of heeft u interesse in een energieadvies? Kom dan naar deze netwerkborrel voor meer informatie.