Nederlandse Carrieredagen


Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot 17:00
Locatie
Utrecht, Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41
Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in een volgende stap in zijn/haar carrière.

Omschrijving

Op 23 en 24 november vinden de Nederlandse Carrieredagen 2018 plaats. Dit is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers!

Meer informatie

Er is gelegenheid om met met 120 topwerkgevers kennis te maken en/of één van de zeventig verschillende carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops te volgen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de www.carrierebeurs.nl

Bijzonderheden

Mirthe Heikens, medewerkster van de ODMH, is genomineerd tot Jonge Ambtenaar van het jaar 2019. Zij werkt mee aan de workshop over hoe je een Jonge Ambtenaar van het jaar kunt worden. Wat moet je daarvoor in huis hebben en wat moet je kunnen?

Wij hebben haar aangemeld omdat zij in het half jaar dat ze bij ons werkt, zich onmisbaar heeft gemaakt met haar kennis, haar enthousiasme en innovatiekracht. Ze heeft expertise op het vlak van GIS en heeft in korte tijd de innovatieve koppeling met duurzaamheid gemaakt. Mirthe is niet bang om nieuwe dingen aan te pakken. Zo heeft zij de informatie uit bewonersavonden over zonne- en windenergie op kaartmateriaal ingevoerd in een Storymap en geanalyseerd. Het resultaat geeft weer waar zonne- en windenergie mogelijk is mét draagvlak van de inwoners. Dit is in Nederland niet eerder zo vertoond.