Mooi resultaat ISO 9001 audit

Gepubliceerd op 13 oktober 2022

In september 2022 vond de jaarlijkse ISO 9001 audit plaats bij de ODMH. De audit is goed verlopen en wij mogen ons certificaat behouden. Wij zijn tevreden met dit resultaat!

Resultaat audit

Deze auditronde sprak de auditor van LRQA met collega’s van de afdelingen Bedrijfsvoering en Bedrijven. De auditor vond bij beide afdelingen geen afwijkingen. Een openstaande afwijking van een eerdere audit hebben we goed opgelost waardoor deze afwijking tijdens deze audit afgesloten werd. Dat betekent dat ons kwaliteitsmanagementsysteem effectief is en een bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wel gaf de auditor ons twee praktische adviezen waarmee we ons kwaliteitsmanagementsysteem verder kunnen ontwikkelen. Ons kwaliteitsteam gaat daar mee aan de slag.

ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagement

ISO 9001:2015 is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Voldoen aan de eisen van deze norm houdt in dat de werkprocessen van de ODMH inzichtelijk, beheersbaar en bestuurbaar zijn. Jaarlijks bezoekt een auditor de ODMH om een aantal onderdelen van onze organisatie te auditen.