ISO 9001 certificaat ODMH weer verlengd!

Gepubliceerd op 3 februari 2021

In januari 2021 vond de jaarlijkse ISO 9001 audit plaats bij de ODMH. De auditor sprak op afstand met ODMH medewerkers van alle teams. De audit was een succes en ons certificaat is met drie jaar verlengd!

ISO 9001:2015 is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Voldoen aan de eisen van deze norm houdt in dat de werkprocessen van de ODMH inzichtelijk, beheersbaar en bestuurbaar zijn.

Jaarlijks bezoekt een auditor de ODMH om een aantal onderdelen van onze organisatie te auditen en eens in de drie jaar is dat bezoek uitgebreider dan de andere jaren. Dit jaar was het tijd voor de uitgebreide audit en kwamen alle teams aan bod. Vanwege de Covid-19 maatregelen werden de gesprekken op afstand gevoerd.

De auditor was onder andere positief over de praktische manier waarop wij de ISO 9001 gebruiken. Kwaliteitsmanagement is bij de ODMH geen losse taak, maar is geïntegreerd in onze processen. Ook kregen we een aantal nuttige aanbevelingen waarmee wij ons kwaliteitsmanagementsysteem nog verder kunnen verbeteren.

Wij zijn er trots op dat ons ISO certificaat weer met drie jaar is verlengd!