CNME de Zwanebloem


De ODMH ontwikkelt en coördineert  activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie vanuit het het Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie (CNME) De Zwanebloem. De Zwanebloem verzorgt natuur- en milieulessen, excursies en leent lesmaterialen uit en richt zich op leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs in de regio Midden-Holland.

Tevens hebben wij een grote leszolder tot onze beschikking, op een mooie, natuurlijke locatie. Hier geven wij onze natuur- en milieulessen. Jaarlijks doen er ruim 1000 leerlingen mee aan die lessen en maken zij gebruik van onze lesmaterialen.

CNME De Zwanebloem bevindt zich in de Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ aan de Bloemendaalseweg 34a te Gouda (eerste etage).

Op www.nmemiddenholland.nl kunt u het aanbod (lessen, lesmaterialen) van diverse aanbieders bekijken en voor de lessen, projecten en/of excursies inschrijven.


Meer informatie?

Wilt u (meer) informatie over De Zwanebloem bel dan naar 0182  57 20 33 of neem via zwanebloem@odmh.nl contact met ons op.