Stage- of afstudeerplek


Ondanks dat wij graag aan studenten interessante stage- of afstudeerplekken bieden, hebben wij voor de aankomende stageperiode (start rond februari 2021) helaas geen mogelijkheden meer. De afgelopen maanden hebben we, zoals gebruikelijk is bij ons, meerdere stagiairs en afstudeerders begeleid. Voor een stage die begin 2021 start, zijn op dit moment geen kwalitatief goede plekken met adequate begeleiding meer beschikbaar. Dit heeft onder meer te maken met de huidige situatie rondom corona.

We raden je aan deze webpagina van ons in de gaten te houden voor nieuwe, toekomstige kansen. Zodra we weer ruimte hebben voor stagiaires, vermelden we dit op deze pagina en ben je van harte welkom om je aanvraag in te dienen (solliciteren@odmh.nl)!


Ervaring stagiair Handhaving Milieu

Talitha "Naast je vakgebied, kan je nog veel meer leren".

"Van stagiairs die mij zijn voorgegaan, hoorde ik dat de ODMH een “toffe werkplek” is. Ik zit in de tweede klas van MBO4 Plus en in dat jaar moet je stage lopen. Nadat ik de positieve geluiden hoorde over de ODMH , wist ik dat ik graag bij deze organisatie werkervaring op wilde doen".

Meer lezen over Talitha's stage (pdf, 330 kB)