Vacatures


Wil jij bij ons werken?

Zoek je een interessante baan met meerwaarde? En wil jij graag werken in een jonge organisatie met professionele collega’s, korte lijnen en een informele sfeer?

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Ben je een ervaren jurist en overweeg je een carrière switch? Kom dan eens praten met Natasja van Elderen, teamleider Juridische Zaken bij de ODMH.

Wij zijn op zoek naar een senior jurist die zich wil ontwikkelen in het omgevingsrecht. Een mooi vakgebied waarbij je kan bijdragen aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Ervaring op dit vakgebied is fijn, maar niet vereist. Belangrijk is dat je een ervaren jurist bent, je graag wil ontwikkelen, communicatief vaardig bent en stevig in je schoenen staat. Wij zoeken een collega die een teamspeler is en zijn of haar werk met enthousiasme doet.

Wat bieden wij jou? Wij bieden een traject aan om je in korte tijd om te scholen naar jurist omgevingsrecht. Met uiteraard het daarbij behorende salaris. Een mooie brede functie met diverse werkzaamheden. Je behandelt zelfstandig bezwaar en beroepszaken, leidt handhavingstrajecten, geeft adviezen, maar probeert ook via minnelijk overleg om tot een oplossing te komen.

Bij de ODMH werk je bij een overheidsorganisatie met 200 werknemers. Wij zijn ambitieus en resultaatgericht. De werksfeer is informeel en betrokken. Ben je geïnteresseerd, kom dan eens praten.

Wil je de mogelijkheden verkennen? Je kan je opgeven voor een informeel gesprek bij Inge Langenkamp via solliciteren@odmh.nl

Delen? Graag!
Maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Je kunt ook een open sollicitatie sturen.

In deze rubriek