Mini symposium 'Wet milieubeheer, de omgekeerde bewijslast'


Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Goudse Schouwburg, Boelekade 67 te Gouda
Doelgroep

Alle bedrijven in de regio Midden-Holland  die meer willen weten over de informatieplicht waarmee zij moeten laten zien welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen (omgekeerde bewijslast).

Omschrijving

De regelgeving rondom het terugbrengen van energieverbruik verandert snel. Wetgeving die ondernemers aanzet tot het nemen van rendabele maatregelen vraagt om een toelichting. Omdat veel ondernemers door de duurzame bomen vaak het bos niet meer zien, organiseert DPG, samen met andere duurzaamheidsplatforms in Midden-Holland, de regiogemeenten en ODMH, het mini-symposium ‘Wet milieubeheer, de omgekeerde bewijslast’ in de Goudse Schouwburg.

Hoofdspreker is Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie en voorzitter van het Klimaatberaad. Benieuwd welke invloed de Wet milieubeheer heeft op úw bedrijfsvoering? Kom naar het minisymposium. Het start om 16.30 uur (inloop van 16.00 uur).

De informatieplicht energiebesparing voor bedrijven en organisaties (hierna inrichtingen) treedt vanaf 1 juli 2019 in werking. Dit is meteen ook de einddatum om aan deze nieuwe eis te voldoen.

Meer informatie
Aanmelden

Aan deelname van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden u dient zich wel aan te melden.

Bijzonderheden