Esri GIS conferentie


Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
08:30 tot 18:00
Locatie
Rotterdam, Beurs WTC
Doelgroep

De conferentie is voor iedereen die met ArcGIS werkt of met ArcGIS zou willen werken. Er komen veel GIS-professionals, maar ook managers, coördinatoren etc.

Omschrijving

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen meer dan 1500 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie.

Meer informatie

Het ochtendprogramma van beide dagen bestaat uit key note-presentaties waarin sprekers hun visie op hun eigen vakgebied delen. Het middagprogramma bestaat uit verdiepende sessies met verhalen uit de praktijk en door de praktijk. Daarnaast worden er technische sessies gehouden. Uiteraard is er ook dit jaar weer een beurs met onder andere stands van bedrijven uit de GIS-sector.

Een deel van de beurs bestaat uit paviljoens en pleinen waarin onder andere innovatie centraal staat.

De Esri GIS Conferentie kort samengevat:

  • Keynote-presentaties.
  • Verhalen uit de praktijk
  • Technische sessies.
  • Expert round tables
  • Beurs met bedrijven uit de GIS-sector.
  • Diverse paviljoens en pleinen.
Aanmelden

Medewerkers van een organisatie met een licentie op ArcGIS kunnen zich kosteloos aanmelden via  Esri GIS conferentie. Mensen die interesse hebben in ArcGIS en daarom de conferentie willen bezoeken kunnen zich melden via gisconferentie@esri.nl. Voor alle andere mensen die willen bezoeken zijn er kosten aan verbonden; deze staan in de voorwaarden.

Bijzonderheden

Nol Witte (ODMH) is een van de keynote speakers op deze conferentie.