De ODMH is op zoek naar ......

Gepubliceerd op 5 juni 2018

Ben jij een gedreven handhavingsjurist die wil werken aan een veilige en prettige leefomgeving? Wij zoeken voor ons team Juridisch en plantoetsing een

Handhavingsjurist omgevingsrecht
36 uur

Het team Juridisch en plantoetsing van de afdeling Bouw- en woningtoezicht bestaat uit ongeveer vijftien vaste medewerkers. Het team verzorgt o.a. juridische handhavingstrajecten, behandelt bezwaar- en beroepszaken en geeft juridische adviezen. Binnen het team werken specialisten voor bouwzaken en voor milieuzaken.

Wat is je uitdaging als handhavingsjurist omgevingsrecht bij de ODMH?

Handhavingszaken zijn bij jou in goede handen. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. In deze functie gaat het vooral om handhavingszaken op het gebied van Bouw- en woningtoezicht.

Ervaring als handhavingsjurist? Communicatief sterk? Dat ben jij!

Je beschikt over een WO opleiding op juridisch vlak en hebt enkele jaren ervaring als handhavingsjurist, specifiek op het gebied van omgevingsrecht.

Verder heb je:

  • goede contactuele vaardigheden;
  • kun je meedenken met onze opdrachtgevers (gemeenten);
  • ben je praktisch, nauwkeurig en resultaatgericht;
  • heb je een goed analytisch en inlevingsvermogen en
  • beschik je over overtuigingskracht.

Kandidaten die ervaring hebben met handhaving op het gebied van illegale bewoning van recreatieverblijven hebben de voorkeur. Ook kennis op het gebied van milieu is een pré, net als het beschikken over mediation vaardigheden.

Wij bieden jou

  • Een veelzijdige baan in een informele omgeving;
  • Een salaris van maximaal € 4.541,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei in de uitloopschaal is mogelijk;
  • Een hecht team met gedreven specialisten;
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar met perspectief op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Werken bij de ODMH betekent

werken in een jonge en ambitieuze overheidsorganisatie, goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een breed takenpakket waar groei in zit.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan voor 25 juni 2018 door jouw cv en een motivatie te mailen naar solliciteren@odmh.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 2 juli 2018 (1e ronde) en 9 juli 2018 (2e ronde).

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Diana Kosman, teamleider Juridisch en plantoetsing (088 - 54 50 435 of 06- 51 82 33 03).

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure Marie-Louise Henket, personeelsadviseur (088 - 54 50 301 of 06 – 12 53 32 31).