Projectleider Bodem met coördinerende taken

Gepubliceerd op 27 juni 2019

Wil jij ons deskundige team Bodem & Archeologie komen versterken? Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarin jij je expertise kwijt kan op inhoudelijke projecten en tegelijkertijd je vaardigheden en competenties in kunt zetten door een groep mensen aan te sturen, te motiveren en in te zetten op hun sterke punten? Door de sterke interactie van de bodem en haar omgeving staan bodemvraagstukken nooit op zichzelf en is de problematiek dynamisch en uitdagend.

Zie jij jezelf de ODMH vertegenwoordigen op diverse niveaus bij aangesloten gemeenten? Dan is dit wat voor jou!

Wij zoeken voor de afdeling Expertise te Gouda per direct een enthousiaste

Projectleider Bodem

met coördinerende taken

36 uur

Het team Bodem & Archeologie met in totaal ongeveer 20 medewerkers heeft veel kennis en kwaliteit in huis en neemt binnen de “bodemwereld” een vooraanstaande positie in. En daar zijn we trots op!

Bij ons zijn er geen muren tussen teams of afdelingen en het gebruik van elkaars expertise vinden wij vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

 • Je zet je expertise in op veranderende regelgeving (zoals de Omgevingswet) en signalen uit de samenleving (zoals de thema’s diffuse loodverontreiniging, bodemdaling en klimaatadaptatie) welke mogelijk effect hebben op het dagelijks werk. Jouw taak is het om de verschillende belangen en effecten hiervan te onderkennen en op te anticiperen. Deze projecten hebben doorgaans een brede scope en vragen om nauwe samenwerking met gemeenten en provincie.
 • Je ontzorgt de teamleider en bent ongeveer de helft van je tijd belast met coördinerende taken voor het team. Zo zal je voor een deel van het team eerste aanspreekpunt zijn voor de dagelijkse gang van zaken en kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor het maken en monitoren van het teamplan of het regelen en onderhouden van de benodigde inhuur. Ook neem je het team mee in haar nieuwe rol als adviseur. Onze klantgemeenten hebben hierin dienstverleningswensen en het wordt ook gevraagd vanuit de nieuwe Omgevingswet.
 • Je vervult een adviesrol bij ruimtelijke plannen waarbij de ondergrond betrokken is/moet worden.
 • Je pakt zelfstandig en projectmatig nieuwe bodemvraagstukken op en je weet de juiste mensen hierbij te betrekken.

Jouw kwaliteiten

 • Een daadkrachtig en resultaatgerichte projectleider met oog voor de menselijke kant.
 • Motivator: je bent in staat mensen op een positieve manier mee te nemen in hun veranderende rol als adviseur en vervult hierin zelf een voorbeeldrol.
 • Klantgericht: je weet te handelen naar de wensen en behoeften van klanten met oog voor verschillende belangen.
 • Initiatiefrijk en ondernemend: je kaart mogelijkheden tot verbetering aan en levert hierin een actieve bijdrage.

Wat vragen wij

 • Een opleiding op HBO+/WO niveau of je hebt aantoonbaar ervaring op vergelijkbaar niveau;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in het (bodem) werkveld;
 • Kennis van het vakgebied bodem is een pré, maar niet noodzakelijk;

Wat bieden wij jou

 • Een veelzijdige functie in een informele en betrokken organisatie van ongeveer 200 medewerkers die zich inzetten voor een betere leefomgeving.
 • Een salaris van maximaal € 4.541,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. Doorgroei naar uitloopschaal 11 is mogelijk.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, ontwikkelmogelijkheden met goede begeleiding, opleidingen en een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 %.
 • Regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest.
 • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto. Wij stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets en hebben daar goede regelingen voor.

We beschikken over parkeerplekken met elektrische laadpalen.

Ben je enthousiast?

Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met CV aan Liesbeth van der Poel (HR-adviseur), via de mail solliciteren@odmh.nl

Heb je vragen?

Heb je nog vragen neem dan contact op met Gerben Baks, teamleider Bodem & Archeologie, telefoonnummer 06 – 51324857.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

De ODMH draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Dit doen we door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte ervan uit te voeren in opdracht van de regiogemeenten en de provincie Zuid-Holland. De ODMH heeft vier afdelingen; bouw- en woningtoezicht, bedrijven, expertise en bedrijfsvoering.