De ODMH is op zoek naar ......

Gepubliceerd op 14 november 2018

Geen dag is hetzelfde voor een milieujurist bij de ODMH. Binnen onze professionele en informele organisatie werk je aan een veilige en leefbare leefomgeving. Je collega’s kunnen op jouw expertise bouwen.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil jij je verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar jou!

Milieujurist

32 - 36 uur

Als milieujurist ben je werkzaam bij het team Juridisch en Plantoetsing dat bestaat uit circa vijftien vaste medewerkers. Binnen het team werken specialisten voor milieu- en - bouwzaken.

Wat ga je doen als milieujurist

Omdat de ODMH voor meerdere gemeenten en de provincie Zuid-Holland werkt, behandel je een breed scala aan juridische zaken. Zo behandel je bezwaar- en beroepszaken en Wob- en handhavingsverzoeken. Je signaleert juridische ontwikkelingen, adviseert hierover en zorgt voor implementatie binnen de organisatie. Je coördineert complexe dossiers, waarbij je overlegt met onze opdrachtgevers en handhavingspartners. Je ondersteunt bij vergunningverlening, handhaving en beleidsontwikkeling. Het betreft een functie waarin je veel vrijheid krijgt om invulling te geven aan je takenpakket.

Wij zoeken een milieujurist met

  • Een afgeronde WO opleiding op juridisch vlak, met kennis van algemeen bestuurs- en milieurecht.
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met milieu- en omgevingsrecht.

Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en dat je kunt meedenken met onze opdrachtgevers. Je hebt een goede politieke antenne. Je bent iemand die initiatiefrijk en enthousiast is, kan overtuigen en een oplossings- en resultaatgerichte instelling heeft.

Wij bieden jou

  • Een dynamische functie in een professionele omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei, je kan rekenen op goede begeleiding en eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Een salaris van maximaal € 4.541,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Doorgroei naar een uitloopschaal is mogelijk:
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar met perspectief op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • Parttime aanstelling is bespreekbaar;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, opleidingen en een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 %;
  • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto (gratis parkeren). Wij bieden een goede woon-werkvergoeding.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan vóór 3 december 2018 door jouw cv en een motivatie te mailen naar solliciteren@odmh.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 10 december 2018 (1e ronde) en 17 december 2018 (2e ronde).

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Diana Kosman, teamleider Juridisch en plantoetsing (088-54 50 435 of 06- 51 82 33 03).

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure Rianne Rijntjes, P&O-adviseur (088-54 50 181 of 06 - 82117964).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.