De ODMH is op zoek naar .....

Gepubliceerd op 3 oktober 2018

Wil jij jouw expertise inzetten voor uitdagende handhavingstrajecten bij de ODMH in Gouda? Als toezichthouder bij ons verricht je zelfstandig handhavingstrajecten in de asfalt verwerkende  industrie, levensmiddelen industrie en ook bij afvalverwerkende bedrijven. Doorzie je snel bedrijfsprocessen, herken je milieurisico’s en weet je op het juiste moment beslissingen te nemen? Solliciteer dan naar de functie van:

Senior toezichthouder Milieu

32 - 36 uur per week

Binnen de afdeling Bedrijven zijn twee handhavingsteams die regiogericht werken. In ieder team werken 15 collega’s die hun kennis ook voor het andere team inzetten. We zijn er trots op om te werken voor een open organisatie van ongeveer 200 medewerkers die zich inzetten voor een betere leefomgeving. Bij de ODMH is veel expertise aanwezig, er zijn geen muren tussen afdelingen en teams. Het gebruik van elkaars expertise vinden wij vanzelfsprekend en inspirerend.

Wat ga je doen?

Met jouw uitgebreide expertise en ruime ervaring heb jij een belangrijke rol binnen de ODMH. Op het gebied van toezichthouden bij asfalt verwerkende  industrie, levensmiddelen industrie en afvalverwerkende bedrijven ben jij onze expert en je deelt je kennis graag met je collega’s.  Je voert zelfstandig handhavingstrajecten uit en je weet de juiste mensen hierbij te betrekken. De communicatie met alle betrokken partijen, zoals bestuurders, inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven gaat je goed af. Je schrijft heldere notities met de oplossingsrichtingen en consequenties.

Jouw kwaliteiten

  • Zelfstandig: bij een bedrijfsbezoek overzie je de situatie snel en je bent in staat daadkrachtig een besluit te nemen. Daarbij overzie je de gevolgen en informeer je op tijd de belanghebbenden.
  • Inlevingsvermogen en omgevingsbewust: je kunt je goed inleven in het standpunt van een ander. Je weet wat er in de omgeving speelt en in elke fase van het handhavingstraject weet je hierop te anticiperen.
  • Onderzoekende houding: bij elk vraagstuk ga je volhardend en op creatieve wijze op zoek naar oplossingen. Je vindt het bijvoorbeeld een uitdaging om de oorzaak van stankoverlast te ontrafelen.

Wij vragen

  • Opleiding op minimaal HBO/WO-niveau met de nadruk op chemische en technische vakken.
  • Grote kennis en ruime ervaring met het controleren van zwaardere bedrijven met een complexe problematiek.
  • Het doorzien van bedrijfsprocessen en het interpreteren van technische gegevens gaat jou goed af.

Wij bieden

  • De kans om jouw expertise in te zetten bij een dynamische organisatie en je kennis te delen met je collega’s.
  • Een salaris van maximaal € 4541,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. Op termijn is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de uitloopschaal. Dit is schaal 11.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, opleidingen en een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 %.
  • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto (gratis parkeren). Wij bieden een uitstekende woon-werkvergoeding.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan uiterlijk 18 oktober 2018 door jouw cv en een motivatie te mailen naar solliciteren@odmh.nl.

De sollicitatieprocedure

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 oktober 2018 (1e gesprekken) en 5 november 2018 (2e gesprekken).

Vragen?

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Caroline Demmendal, teamleider Handhaving Noord , (088 54 50 372).

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure met Rineke Went, coördinator P&O (088 54 50 380).