De ODMH is op zoek naar .....

Gepubliceerd op 3 oktober 2018

Ben jij een ervaren handhavingsjurist en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij je verder ontwikkelen binnen onze professionele organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken een:

Handhavingsjurist omgevingsrecht

32 - 36 uur per week

Het team Juridisch en plantoetsing van de afdeling Bouw- en woningtoezicht (BWT) bestaat uit vijftien vaste medewerkers. Het is een hecht team met gedreven specialisten.

Het team verzorgt o.a. juridische handhavingstrajecten, behandelt bezwaar- en beroepszaken en geeft juridische adviezen. Denk hierbij aan aanpassing van de gemeentelijke Huisvestingsverordening met als doel overlast door kamerbewoning zoveel mogelijk te beperken. Binnen het team werken zowel specialisten voor bouw- als voor milieuzaken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Handhavingszaken BWT zijn bij jou in goede handen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij verantwoordelijk bent voor het verwijderen van een asbest dak van een sportaccommodatie,  door toepassing van bestuursdwang. Je zorgt ook dan voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken.

Wij zoeken een collega met:

  • Een afgeronde WO opleiding op juridisch vlak;
  • Ruime ervaring als handhavingsjurist op het gebied van omgevingsrecht;
  • Bij voorkeur ervaring met handhaving op het gebied van illegale bewoning van recreatieverblijven.

Verder vinden wij het het belangrijk dat je goed kunt schakelen in je communicatie. Jij vindt met iedereen aansluiting en beschikt over overtuigingskracht. Je kunt meedenken met onze opdrachtgevers (gemeenten) en bent praktisch, nauwkeurig en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische functie in een professionele omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei.  Je kan rekenen op goede begeleiding en eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Een salaris van maximaal € 4.541,- bruto per maand (schaal 10A) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Doorgroei naar een uitloopschaal is mogelijk;
  • Parttime aanstelling is bespreekbaar;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, opleidingen en een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 %;
  • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto (gratis parkeren). Wij bieden een goede woon-werkvergoeding.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan vóór 29 oktober 2018 door jouw cv en een motivatie te mailen naar solliciteren@odmh.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 8 november (1e ronde) en 15 november (2e ronde).

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Diana Kosman, teamleider Juridisch en plantoetsing (088-54 50 435 of 06- 51 82 33 03).

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure Marie-Louise Henket, P&O-adviseur (088-54 50 301 of 06 – 12 53 32 31).