Officiële publicaties gemeente Gouda op Overheid.nl

Gepubliceerd op 27 november 2017

Vanaf 1 december maakt de gemeente Gouda de officiële besluiten op het terrein van bouw- en woningtoezicht en milieu (vergunningen, ontheffingen, etc.) bekend via www.overheid.nl.

Op www.overheid.nl kunt u onder het kopje ‘berichten over uw buurt’ uw postcode invullen. U kunt zelf beslissen of u de bekendmakingen van uw hele gemeente wilt zien, of dat u bijvoorbeeld alleen wilt weten welke bekendmakingen over uw straat of buurt gaan. Na het instellen van uw keuze ziet u alle besluiten en bekendmakingen die voor u van toepassing zijn. Het is ook mogelijk om op type bericht te filteren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de omgevingsvergunningen, of verkeersbesluiten te bekijken. Daarnaast blijft de gemeente als extra service de bekendmakingen wekelijks publiceren in een gratis huis-aan-huisblad.

E-mailservice en app

Wilt u altijd automatisch op de hoogte worden gebracht van de bekendmakingen die betrekking hebben op uw gemeente of woonwijk? Meld u dan aan voor de e-mailservice. U kunt dit doen via www.overuwbuurt.overheid.nl. Vervolgens kiest u voor het kopje ‘e-mailservice’. Na aanmelding ontvangt u voortaan automatisch per e-mail de bekendmakingen die voor u interessant zijn. Gebruikt u de e-mailservice al? Dan verandert er voor u niets. Via de app ‘Over uw buurt’ kunt u eveneens gemakkelijk bekijken welke besluiten op uw buurt van toepassing zijn. De app is beschikbaar voor Android, iPhone, iPad en Windows.


Logo gemeente Gouda