• Bekendmakingen provincie Zuid-Holland en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk
    De bekendmakingen en kennisgevingen van ingediende aanvragen, meldingen en verleende vergunningen van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk vindt u via www.overheid.nl. Op deze website vindt u ook de formele kennisgevingen van andere overheden (gemeente, waterschap en andere provincies) die betrekking hebben op uw directe leefomgeving.
    De bekendmakingen en kennisgevingen van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden op ook gepubliceerd in het huis-aan-huisblad.
  • Bekendmakingen overige gemeenten
    Bekendmakingen van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas vindt u in het betreffende huis-aan-huisblad van die gemeente.


Bekendmaking hoogst toelaatbare waarde geluidsbelasting Raadhuisweg en Zoutmansweg Reeuwijk – Wet geluidhinder

De stukken vindt u op de site van www.bureausaneringverkeerslawaai.nl > Lokale Sanering > Bekendmakingen. Hier staat onder ‘Openstaande bekendmakingen’: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk – Besluit van 25 januari 2017. Klik hier om hier direct naar toe te gaan.
Via Berichten over uw buurt kunt u zich abonneren op een e-mailservice die u informeert over publicaties van kennisgevingen in uw directe leefomgeving.